Heb je jouw ideale handtas gevonden? Ze staat je vast beeldig! 
Een handtas huren bij kama's choice is kinderspel. In slechts enkele stappen kan je gemakkelijk jouw favoriete clutch of schoudertas toevoegen aan je outfit! Mocht je een vraag hebben over de handtas of als je hulp nodig hebt bij het bestellen, stuur me dan een berichtje via de 'hulp nodig' knop. 

Hoe het werkt?

1
Selecteer jouw handtas

Selecteer jouw handtas

Of je nu gaat voor een schoudertas of een clutch, bij kama’s choice vind je de luxetas die je zoekt. Klik op onze handtassen en selecteer het model van je voorkeur. Zo ga je gegarandeerd met een goed gevoel naar elke gelegenheid.

2
Bepaal zelf wanneer

Bepaal zelf wanneer

Bij kama’s choice delen we onze handtassen voor een weekendje of zelfs voor een hele week. Voor die ene speciale gelegenheid of zelfs als je voor een paar dagen naar het buitenland reist. Altijd de juiste tas bij de hand.

3
Geniet onbezorgd

Geniet onbezorgd

Natuurlijk vragen we je om zorg te dragen voor onze luxehandtassen. Maar eigenlijk weten we wel dat je dat doet. Want elke vrouw houdt van klasse én mooi design. Alle formaliteiten hierrond worden perfect geregeld.

4
Gemakkelijk terugzenden

Gemakkelijk terugzenden

Onze handtassen worden met de grootste zorg verpakt en geleverd bij jou thuis of op de plaats van je keuze. Terugsturen is supereenvoudig. Wij zorgen voor alle tools zodat jij je ook hierover helemaal geen zorgen hoeft te maken.

kama's choice
Facebook Instagram
Hulp nodig? Een vraag?