Welke leveringstermijnen bieden we aan?

 - Huur je favoriete handtas voor een weekend. Op vrijdag bij jou geleverd, op maandag weer opgehaald.
 - Huur je favoriete handtas voor een hele week. Op vrijdag bij jou geleverd, op donderdag weer opgehaald.

  

Hoe verloopt het verzenden en retourneren?

Heel eenvoudig te bestellen. Klik op de datum van je keuze en leg snel vast.
Kies daarna het leveringsadres. Bij jou thuis, bij de buren of op het werk. Ook voor afhaling kan je je keuze specifiëren.
Bij levering ontvang je van kama’s choice alle retourdocumenten. Het enige wat je hoeft te doen is dit document kleven op de DHL-doos.

Een standaardlevering is voorzien op vrijdag. Van zodra je handtas vertrekt met DHL houden we je via time slots op de hoogte.
Speel je liever op zeker en wil je jouw handtas voor een bepaald tijdstip laten leveren of afhalen? Dat is perfect mogelijk.

- Een levering of ophaling voor 09.00u kost € 25 extra.
- Een levering of ophaling voor 12.00u kost €5 extra.

De standaard transportkost bedraagt € 25. Een levering of ophaling voor een specifiek tijdstip kan je eenvoudig selecteren op de betalingspagina.

DHL voorziet één leveringsmogelijkheid op de afgesproken plaats (thuis, buren of werk). Is er niemand thuis, dan wordt een briefje achtergelaten met daarop een telefoonnummer. Hiermee kun je contact opnemen voor een nieuwe afspraak en zo wordt je pakje voor een tweede keer aangeboden.

Het zou spijtig zijn, mocht je je handtas niet op tijd ontvangen en voor die ene gelegenheid niet kunnen dragen. Probeer dit dus zeker te vermijden.

 

Hoe stuur ik de handtas terug na de huurperiode?  

Je hoeft hiervoor helemaal niets te doen. De retour wordt automatisch geregeld bij de bestelling. Ga je voor weekendverhuur dan klik je op vrijdag voor ontvangst en wordt de retourdatum automatisch op maandag vastgelegd. Hetzelfde principe geldt voor weekverhuur. De retourdatum wordt automatisch op donderdag vastgelegd.

Het retourdocument wordt mee verpakt in het handtaspakket. Kleef dit document op de DHL-doos en je pakket is klaar voor afhaling.

 

Tot waar leveren we?

Je kunt onze handtassen bestellen in de hele Benelux.

 

Is er een handtekening vereist?

Om veiligheidsredenen word je bij levering gevraagd je naam en handtekening te plaatsen. Dit gebeurt ook bij afhaling van de handtas.

 

Hoe kan je je order volgen?

Een week voor levering ontvang je van kama’s choice een mailtje met daarin het nummer van je persoonlijke tracking bill. Zo weet je perfect waar je handtas zich bevindt. Op de dag van de levering ontvang je een sms of e-mail van DHL met vermelding van het leveringstijdstip.

kama's choice
Facebook Instagram
Hulp nodig? Een vraag?