Mijn verhaal begint in 2013 tijdens een leuke citytrip met vrienden naar Firenze.
Omdat ik me moest beperken tot handbagage, nam ik maar één kleine, handige handtas mee. We hadden gereserveerd in een chique restaurant en zonder gepaste handtas voelde het aan alsof de avond niet compleet was.

Herken je dat gevoel?
Tijdens het aperitief op het terras dacht ik ineens bij mezelf “Mocht ik nu eens de mogelijkheid hebben om een mooie handtas te huren …” Het idee speelde nog een hele tijd door mijn hoofd.
Mijn liefde voor handtassen bestaat al van toen ik nog heel jong was. Een echte passie zoals je die ook wel eens ziet voor schoenen.
Vandaag maak ik mijn droom waar. Wie had dat na vijf jaar durven denken?

Ik wil mijn passie voor handtassen delen met jou.

Om te starten, selecteerde ik drie merken: Louis Vuitton, Gucci en Prada. Het zijn mijn lievelingsmerken die elk hun eigen karakter uitstralen.

Louis Vuitton staat voor stijl en klasse, Gucci draagt iets frivools in zich en Prada heeft een excentriek kantje. In de toekomst wil ik het aanbod verder uitbreiden met nog andere merken en modellen.
Je vindt op deze website ook een aanbod van ‘speciale’ handtassen in prachtige kleuren. Topstukken die je misschien zelf niet zou aankopen, maar die wel perfect bij jou passen voor die ene gelegenheid.

Ook voor tips over handtassen of fashion in een bredere context, informeer ik je graag.
Ben je uitgenodigd op een huwelijk, word je verwacht op een receptie of sta je voor een onvergetelijk avondje uit? Ik help je graag in je zoektocht om er perfect uit te zien. Tot binnenkort.  Liefs Katrien

Katrien Mahieu
kama's choice
Facebook Instagram
Hulp nodig? Een vraag?